Lördag 21 Oktober 2017  ,  Dagens namn : Ursula, Yrsa  
   HEM  |   boktipset  |   sök böcker  |   bokens afton  |   om oss  |   kontakt  |   köpinformation  |   korg   varukorgen  |  
   aktuellt i media  |   lokala böcker/artiklar  |   låna & läs  |   arbetsrum & presenter  |   kursböcker  |   specialsidor  |   fotoarkivet  |   hjälp mig!
p1x1
p1x1 p1x1
Antal träffar: 13 st.
BokSerie  |  'Boktipset'
Visar titlarna: 1 - 10

p1x1 Från det allra längst in Petra Pettersson
Från det allra längst in
"FRÅN DET ALLRA LÄNGST IN" är en textsamling, likt en dagbok, om hur det kan kännas inifrån och ut vid kvarlevorna efter en olycklig kärlek. Textsamlingarna är en dörr för er in till mitt hjärta, för att påminna oss om att vi aldrig någonsin är ensamma. Vi känner tillsammans nu.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 RUM Alex Schulman och Sigge Eklund
RUM
Den populärfilosofiska boken TID blev årets mest sålda biografi 2015. Nu är Alex Schulman och Sigge Eklund tillbaka med RUM.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Som skuggor i krigen G S Cenneth Wedin
Som skuggor i krigen
Boken beskriver svenska riket som en ram från medeltid och framåt, om olika perioders förutsättningar och händelser berättas vad som hänt soldaterna hemmavid och i krig.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Livia och förändringarnas vindar Sofia Weiss
Livia och förändringarnas vindar
Boken är en berättelse som tar upp problem som många barn kan relatera till, såsom en oro för att föräldrarna ska skiljas och bruten vänskap. Läsaren ställs också inför olika filosofiska frågeställningar som "varför är det så svårt att vara sig själv?" och "hur gör man det bästa av händelser man inte kan påverka själv?".
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 En studie i blod Bonnie MacBird
En studie i blod
London, en snöig decemberdag år 1888. Doktor Watson nås av ett brådskande meddelande: hans gode vän och kompanjon, den världsberömde detektiven Sherlock Holmes, har fallit tillbaka i sitt kokainberoende. Det ser mörkt ut för Holmes och inget kan få honom på bättre tankar tills han en dag får ett mystiskt brev från Paris. Det är den franska kabaréstjärna mademoiselle La Victoire som förtvivlat vädjar om hjälp. Hennes son är försvunnen.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Harry Potter och fången från Azkaban (Illustrerad) J K Rowling
Harry Potter och fången från Azkaban (Illustrerad)
2015 inleddes det stora projektet med att illustrera de sju böckerna i fyrfärg. Och tisdagen den 3 oktober 2017 är det dags för bok nummer tre i serien; Harry Potter och Fången från Azkaban att komma ut i detta stora, generösa format med illustrationer av Jim Kay.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 PAX - Maran Åsa Larsson, Ingela Korsell
PAX - Maran
Svarthäxan sluter ett ödesdigert avtal med Maran och Estrids drömväktare sätts ur spel. Det är korpbröderna Alrik och Viggo som måste bege sig ner i Estrids dröm och rädda henne! Iris varnar dem om att det finns en stor fara med att beträda drömmarnas värld; om man dör i drömmen så dör man på riktigt...
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Monster Joakim Lundell , Martin Svensson och Leif Eriksson
Monster
Monster är en drabbande och hoppfull berättelse om en man som slår sig fri från en till synes nattsvart tillvaro, och blir en röst och en vän för hundratusentals människor. Joakim Lundell berättar sin historia för Leif Eriksson och Martin Svensson.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Charlotte Kalla: styrka, teknik & pannben Charlotte Kalla
Charlotte Kalla: styrka, teknik & pannben
Drömmer du om Vasaloppet? Om att bli en bättre skidåkare? Följ med Charlotte Kalla ut i spåret, på med pannlampan och dra ut i skogen en sen novemberkväll, kör hennes rörlighetsprogram som morgonträning och ta del av hennes bästa knep för att hålla motivationen på topp.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Peta i Brasan-Dagen (Mormor & Morfar) Cecilia Rihs, Pia Niemi
Peta i Brasan-Dagen (Mormor & Morfar)
I morgon är det en ny härlig dag, säger Mormor. Då ska vi göra andra spännande saker. Och det gör hon och morfar. Som när de tar traktorn ner till sjön för att peta runt i den gamla kolsvarta askan...
Röd pil Mera info / köp
p1x1

 Om Cookies
Våra Öppettider: Måndag-Fredag: 10.00 - 18.00 Lördagar: 10.00 - 16.00 Söndagar: 12.00 - 15.00
p1x1


© 1998-2017  Vängåvans Bok & Papper. All rights reserved.
AKADEMIBOKHANDELN - Vängåvans Bok & Papper AB
Box 893, ( Storgatan 22 ), S-851 24 Sundsvall, Sweden, Tfn: 060-15 04 75 Fax: 060-15 04 79 E-post: