Tisdag 28 Februari 2017  ,  Dagens namn : Maria  
   HEM  |   boktipset  |   sök böcker  |   bokens afton  |   om oss  |   kontakt  |   köpinformation  |   korg   varukorgen  |  
   aktuellt i media  |   lokala böcker/artiklar  |   låna & läs  |   arbetsrum & presenter  |   kursböcker  |   specialsidor  |   fotoarkivet  |   hjälp mig!p1x1 p1x1 Här kan du söka böcker

Sök på titel, författare eller isbn:


 
Sökservice, Gratis!
Du kanske söker en gammal bok eller en som är svår att hitta? Eller kanske rapporter, avhandlingar och andra udda publikationer. Kontakta oss så hjälper vi dig!
Röd pil Mera info

De 10 senast inlagda böckerna
BokSerie  | 
Visar titlarna: 1 - 10

p1x1 Fantastiska vidunder och var man hittar dem : Filmmanuset Rowling, J.K
Fantastiska vidunder och var man hittar dem : Filmmanuset
När magizoologen Newt Scamander anländer till New York har han bara tänkt stanna en kort tid. Men när hans magiska koffert försvinner och några av Scamanders fantastiska vidunder rymmer innebär det problem för alla.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 I skuggan av backstugan Westin, Kenneth
I skuggan av backstugan
Denna bok är en berättelse med deckarinslag. Den utgår från den lilla byn Sel, belägen nordväst om Hammarsbron i Nyland. Namn på ort, händelser, personer i boken är fiktiva men mycket är faktabaserat. Huvudpersonerna är pensionärsparet Johan och Stina Viberg och labradoren Saffo. Johan är en pensionerad skogvaktare och Stina pensionerad lärare.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 En lång väg till integration Rugumaho, Benoît
En lång väg till integration
"Det finns ingen större sorg i världen än förlusten av sitt hemland." / Euripide, från år 431 f. kr.,
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Resan till barndomen Lillieroth, Catarina
Resan till barndomen
Det finns en historia som ingen har hört. Minnen jag hållit för mig själv men som har påverkat mitt liv. Nu känner jag att det är dags att berätta sanningen.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Skräcksäcken Maxén, Emil
Skräcksäcken
Inspirerad av såväl platser och kulturlandskap längs Indalsälven, som av gammal folktro, filmen Dunderklumpen och medeltida fabeldjur, har illustratören Emil Maxén skapat en skräckserie för alla åldrar med rötterna i Mellannorrlands sura jordar.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Väst på Stan - Minnen från en stadsdel ( Sundsvall ) -
Väst på Stan - Minnen från en stadsdel ( Sundsvall )
Historier från Avhämtningen, West End Club och Grönborgs, Selångersån, Åkroken, Vita Bandet och mycket mer.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Två Röda Pennor Sandel, Östman
Två Röda Pennor
Två av våra allra tidigaste pionjärer inom arbetarlitteraturen var trikåstickerskan Maria Sandel och stabbläggaren Karl Östman. Båda levde och verkade kring sekelskiftet 1900 och lyckades, trots svåra materiella förhållanden, utveckla sina författarskap.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Älgkött och peran Milling, Leif
Älgkött och peran
För många år sedan blev jag tillfrågad av Gimdalens Södra jaktlag om jag kunde göra en liten bok om deras älgfile´middagar. Det stundade ett tjogoårsjubileum för dessa middagar och vad vore lämpligare än en jubileumsbok. Jag antog utmaningen med ett undantag och det var att jag även fick göra personporträtt på jaktlagets profiler...
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Manifestet: Sundsvall Anders Öhrn
Manifestet: Sundsvall
Med fingertoppskänsla för historiskt intressanta detaljer väver författaren samman Sundsvalls och Medelpads historia på ett ledigt, lättläst och spännande sätt. I den ena fängslande historien efter den andra, får kända och spännande personer, platser och händelser passera revy. Ofta med detaljer som överraskar och lockar till vidare läsning.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Nollresan Fliesberg, Staffan
Nollresan
Händelserna utspelar sig i skarven mellan 70 och 80-talen i en liten norrländsk småstad. Huvudpersonen Peter är grabben med guldbyxorna, den kreativa strulputten som fått en gratisbiljett till framgång, rikedom och lycka, men som med bistånd av olyckliga omständigheter lyckas dra rakt ner mot helvetet.
Röd pil Mera info / köp
p1x1 Om Cookies
Våra Öppettider: Måndag-Fredag: 10.00 - 18.00 Lördagar: 10.00 - 16.00 Söndagar: 12.00 - 15.00
p1x1


© 1998-2017  Vängåvans Bok & Papper. All rights reserved.
AKADEMIBOKHANDELN - Vängåvans Bok & Papper AB
Box 893, ( Storgatan 22 ), S-851 24 Sundsvall, Sweden, Tfn: 060-15 04 75 Fax: 060-15 04 79 E-post: