Lördag 21 Oktober 2017  ,  Dagens namn : Ursula, Yrsa  
   HEM  |   boktipset  |   sök böcker  |   bokens afton  |   om oss  |   kontakt  |   köpinformation  |   korg   varukorgen  |  
   aktuellt i media  |   lokala böcker/artiklar  |   låna & läs  |   arbetsrum & presenter  |   kursböcker  |   specialsidor  |   fotoarkivet  |   hjälp mig!p1x1 p1x1 Här kan du söka böcker

Sök på titel, författare eller isbn:


 
Sökservice, Gratis!
Du kanske söker en gammal bok eller en som är svår att hitta? Eller kanske rapporter, avhandlingar och andra udda publikationer. Kontakta oss så hjälper vi dig!
Röd pil Mera info

De 10 senast inlagda böckerna
BokSerie  | 
Visar titlarna: 1 - 10

p1x1 Begynnelse Brown, Dan
Begynnelse
Robert Langdon, professor i religiös symbolik vid Harvard, anländer till Guggenheimmuseet i Bilbao för att närvara vid avslöjandet av en upptäckt som enligt inbjudan kommer att "förändra vetenskapen för alltid".
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 I en underbar refräng Fregelin, Lars
I en underbar refräng
l en underbar refräng består av noveller inspirerade av tretton svenska låttitlar.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Peta i Brasan-Dagen (Mormor & Morfar) Cecilia Rihs, Pia Niemi
Peta i Brasan-Dagen (Mormor & Morfar)
I morgon är det en ny härlig dag, säger Mormor. Då ska vi göra andra spännande saker. Och det gör hon och morfar. Som när de tar traktorn ner till sjön för att peta runt i den gamla kolsvarta askan...
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Monster Joakim Lundell , Martin Svensson och Leif Eriksson
Monster
Monster är en drabbande och hoppfull berättelse om en man som slår sig fri från en till synes nattsvart tillvaro, och blir en röst och en vän för hundratusentals människor. Joakim Lundell berättar sin historia för Leif Eriksson och Martin Svensson.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Charlotte Kalla: styrka, teknik & pannben Charlotte Kalla
Charlotte Kalla: styrka, teknik & pannben
Drömmer du om Vasaloppet? Om att bli en bättre skidåkare? Följ med Charlotte Kalla ut i spåret, på med pannlampan och dra ut i skogen en sen novemberkväll, kör hennes rörlighetsprogram som morgonträning och ta del av hennes bästa knep för att hålla motivationen på topp.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 PAX - Maran Åsa Larsson, Ingela Korsell
PAX - Maran
Svarthäxan sluter ett ödesdigert avtal med Maran och Estrids drömväktare sätts ur spel. Det är korpbröderna Alrik och Viggo som måste bege sig ner i Estrids dröm och rädda henne! Iris varnar dem om att det finns en stor fara med att beträda drömmarnas värld; om man dör i drömmen så dör man på riktigt...
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Stina och Olle Anette Dinnetz, Pia Niemi
Stina och Olle
Välkommen till en fantasiresa i verkligheten!

Det jag ska berätta, det hände på den tiden då man körde med hästar på åkrarna. Då fanns det nästa inga bilar, men några traktorer kunde man få syn på ibland.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Harry Potter och fången från Azkaban (Illustrerad) J K Rowling
Harry Potter och fången från Azkaban (Illustrerad)
2015 inleddes det stora projektet med att illustrera de sju böckerna i fyrfärg. Och tisdagen den 3 oktober 2017 är det dags för bok nummer tre i serien; Harry Potter och Fången från Azkaban att komma ut i detta stora, generösa format med illustrationer av Jim Kay.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Livia och förändringarnas vindar Sofia Weiss
Livia och förändringarnas vindar
Boken är en berättelse som tar upp problem som många barn kan relatera till, såsom en oro för att föräldrarna ska skiljas och bruten vänskap. Läsaren ställs också inför olika filosofiska frågeställningar som "varför är det så svårt att vara sig själv?" och "hur gör man det bästa av händelser man inte kan påverka själv?".
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Som skuggor i krigen G S Cenneth Wedin
Som skuggor i krigen
Boken beskriver svenska riket som en ram från medeltid och framåt, om olika perioders förutsättningar och händelser berättas vad som hänt soldaterna hemmavid och i krig.
Röd pil Mera info / köp
p1x1 Om Cookies
Våra Öppettider: Måndag-Fredag: 10.00 - 18.00 Lördagar: 10.00 - 16.00 Söndagar: 12.00 - 15.00
p1x1


© 1998-2017  Vängåvans Bok & Papper. All rights reserved.
AKADEMIBOKHANDELN - Vängåvans Bok & Papper AB
Box 893, ( Storgatan 22 ), S-851 24 Sundsvall, Sweden, Tfn: 060-15 04 75 Fax: 060-15 04 79 E-post: