Tisdag 17 Juli 2018  ,  Dagens namn : Bruno  
   HEM  |   boktipset  |   sök böcker  |   bokens afton  |   om oss  |   kontakt  |   köpinformation  |   korg   varukorgen  |  
   aktuellt i media  |   lokala böcker/artiklar  |   låna & läs  |   arbetsrum & presenter  |   kursböcker  |   specialsidor  |   fotoarkivet  |   hjälp mig!p1x1 p1x1 Här kan du söka böcker

Sök på titel, författare eller isbn:


 
Sökservice, Gratis!
Du kanske söker en gammal bok eller en som är svår att hitta? Eller kanske rapporter, avhandlingar och andra udda publikationer. Kontakta oss så hjälper vi dig!
Röd pil Mera info

De 10 senast inlagda böckerna
BokSerie  | 
Visar titlarna: 1 - 10

p1x1 Wayne åker till Costa del Sol Olle Håkansson
Wayne åker till Costa del Sol
Några minuter av vuxen obetänksamhet. Ett barn försvinner. Varje förälders mardröm blir till den värsta tänkbara verkligheten för den unga familjen.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Arkitekten Johan Erik Stenberg Dillner-Thorsson, Monica
Arkitekten Johan Erik Stenberg
Arkitekten Johan Erik Stenberg var verksam i både Sverige och Finland i slutet av 1800-talet. Han ritade många monumentala byggnader i nyrenässans stil.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Blåst på Allt Larsson, Kjell
Blåst på Allt

Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Tina - Pappas lärling Lindberg, Micael
Tina - Pappas lärling
"På gatan i villakvarteret passerar en vit Renault traffic. Ingen märker den, men på den blåvita kudden ute på altanen vilar inte längre huvudet på en liten blond pojke. Långsamt rullar den vita skåpbilen vidare med sina blommiga gardiner i bakfönstret. Innanför hörs skrik och gråt, hjärtskärande rop efter mamma."
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Sagan om fossingarna och skatten Norell Viola, Sondell Eva
Sagan om fossingarna och skatten
Svart och Yr träffar trollsländan en dag. Trollsländan berätter hemligheten om den försvunna skatten som väntar på att hittas. Följ med Fossingarnas sökande efter skatten i djupa skogen vid stora berget i närheten av tjärnen.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Lisas små funderingar Lindström, Lisa
Lisas små funderingar
Lisa, krönikör i Sundsvalls Tidning.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Grosshandlarens son Fliesberg, Staffan
Grosshandlarens son
Det handlar om att byta fokus. Från förlorare till vinnare. Under sju vintermånader i en stuga i vildmarken gör Peter Ström upp ritningarna.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Tiden läker alla sår : En kriminalroman Persson, Björn
Tiden läker alla sår : En kriminalroman
Det är vår i luften i den mellannorrländska staden och det har gått bra precis 30 år sedan den då 18-årige Albin Moström försvann efter en utekväll. Den alltmer slitne kriminalinspektören Stig Elofsson har blivit omplacerad till länets Cold Case-avdelning och går igenom gamla fall för att fördriva tiden till en nära förestående pensionering, när han finner ett tidigare okänt brev.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Rättsskandalen!? Seppo Penttinen, Yrsa Stenius
Rättsskandalen!?
Seppo Penttinen berättar för första gången utförligt om hur polisutredningen gick till - i motsats till allt som hävdats i offentligheten. Penttinens skildring av 8 års utredningsarbete i ständig närkontakt med Sture Bergwall redovisar en unik erfarenhet som han är ensam om.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Bönhuspojken Westin, Kenneth
Bönhuspojken
Denna berättelse har jag främst tillägnat mina barn Susanne, Anna och Mikael och mina barnbarn. Det är en berättelse som tar sin början i slutet av 40-talet och är till en del en skildring av dåtidens folkliv. Den handlar om min familj och om hur förhållandena kunde se ut främst för min familj men också för folk i allmänhet.
Röd pil Mera info / köp
p1x1 Om Cookies
Våra Öppettider: Måndag-Fredag: 10.00 - 18.00 Lördagar: 10.00 - 16.00 Söndagar: 12.00 - 15.00
p1x1


© 1998-2018  Vängåvans Bok & Papper. All rights reserved.
AKADEMIBOKHANDELN - Vängåvans Bok & Papper AB
Box 893, ( Storgatan 22 ), S-851 24 Sundsvall, Sweden, Tfn: 060-15 04 75 Fax: 060-15 04 79 E-post: