Måndag 11 December 2017  ,  Dagens namn : Daniel, Daniela  
   HEM  |   boktipset  |   sök böcker  |   bokens afton  |   om oss  |   kontakt  |   köpinformation  |   korg   varukorgen  |  
   aktuellt i media  |   lokala böcker/artiklar  |   låna & läs  |   arbetsrum & presenter  |   kursböcker  |   specialsidor  |   fotoarkivet  |   hjälp mig!
p1x1
p1x1 p1x1
Antal träffar: 159 st.
Lokala Artiklar   
Visar titlarna: 1 - 10

p1x1 Flimrande bilder - Tillrättalagda av Björn Berge Björn Berge
Flimrande bilder - Tillrättalagda av Björn Berge
Om jag vore fotografen skulle jag sätta fokus på mina hjältebragder i bildens tjänst! Men så gör inte Björn Berge, förmodligen därför att han, till skillnad från oss andra, är fotograf. Han berättar, sakligt, med en stor nypa humor, historier som timat under ett mycket innehållsrikt liv. Ett liv fyllt av bilder, förstås, men också musik, historia, människokännedom, entreprenörskap och, inte minst, kreativitet.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Jacob Nybyggare - de första nybyggarna på Storbacka kronohemman Karl-Johan Storbacka
Jacob Nybyggare - de första nybyggarna på Storbacka kronohemman
Du ska skriva en bok om mitt liv som nybyggare, hörde han rösten säga.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Fakta och Fiktion Eriksson, Ingalill
Fakta och Fiktion
Mordhistorier varvas med andra påhittade berättelser om ekonomisk brottslighet och gatuterrorism, hat och knarkhandel. Miljöerna är hämtade från olika delar av Sverige, med tyngdpunkt på Sundsvall. Denna norrländska pärla är både en storstad och en småstad och passar därför som utgångspunkt för deckarhistorier med aktualitet. I Sundsvall arrangeras i november en årlig Deckarfestival, vilken inspirerat till författarskap.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Hanteras varsamt Vikström, Katarina
Hanteras varsamt
Den här boken handlar om självklarheter och märkligheter. Om små oviktiga ting och sådant som nästan är övermäktigt. För nu och de här. Åren som rymmer allt på en och samma gång. Som fylls av små och stora barn. Av barn på väg in i tonåren, barn som flyttat och barnbarn som ger livet nya dimensioner. Av omställningen när en förälder måste få större omsorg än det egna hemmet kan ge, och den andre lämnas ensam. Medan familjemedlem erövrar orden håller en annan på att förlora dem. Ibland önskar jag att vi kunde ta lite mer lärdom av historien och varandras erfarenheter. Och att vi skulle kunna hantera varandra lite mer varsamt.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 I en underbar refräng Fregelin, Lars
I en underbar refräng
l en underbar refräng består av noveller inspirerade av tretton svenska låttitlar.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Peta i Brasan-Dagen (Mormor & Morfar) Cecilia Rihs, Pia Niemi
Peta i Brasan-Dagen (Mormor & Morfar)
I morgon är det en ny härlig dag, säger Mormor. Då ska vi göra andra spännande saker. Och det gör hon och morfar. Som när de tar traktorn ner till sjön för att peta runt i den gamla kolsvarta askan...
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Stina och Olle Anette Dinnetz, Pia Niemi
Stina och Olle
Välkommen till en fantasiresa i verkligheten!

Det jag ska berätta, det hände på den tiden då man körde med hästar på åkrarna. Då fanns det nästa inga bilar, men några traktorer kunde man få syn på ibland.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Från det allra längst in Petra Pettersson
Från det allra längst in
"FRÅN DET ALLRA LÄNGST IN" är en textsamling, likt en dagbok, om hur det kan kännas inifrån och ut vid kvarlevorna efter en olycklig kärlek. Textsamlingarna är en dörr för er in till mitt hjärta, för att påminna oss om att vi aldrig någonsin är ensamma. Vi känner tillsammans nu.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Älskade älgar! Fakta, myter och grytor Blomquist, Torsten
Älskade älgar! Fakta, myter och grytor
I skogen är älgen kung. Men älgen dyker också upp på andra - ibland högst oväntade - platser och scener: i trädgårdar, trafik, teater, sång och musik, jakt, mat, konsthantverk, reklam, i kungliga salonger och som allsköns souvenirer. En del riktigt fula, andra naturliga och användbara.
Röd pil Mera info / köp
p1x1
p1x1 Åh Lunargatan Jäderling, Viktoria
Åh Lunargatan
Viktoria Jäderling debuterar med femton noveller som handlar om jakt och avrättningar, enorma bränder och extrem sexighet, om mödrar, falska mödrar, barnlösa mödrar – om magnifika misslyckanden och popens död.
Röd pil Mera info / köp
p1x1

 Om Cookies
Våra Öppettider: Måndag-Fredag: 10.00 - 18.00 Lördagar: 10.00 - 16.00 Söndagar: 12.00 - 15.00  * Andra öppettider!
p1x1


© 1998-2017  Vängåvans Bok & Papper. All rights reserved.
AKADEMIBOKHANDELN - Vängåvans Bok & Papper AB
Box 893, ( Storgatan 22 ), S-851 24 Sundsvall, Sweden, Tfn: 060-15 04 75 Fax: 060-15 04 79 E-post: