Bokens Afton med Jan Wallentin och Leif Woxlin 3 februari

Nu kör vi igång med vinterns och vårens författarträffar. Vi ska försöka ha ett tema för varje Bokens Afton, så gott det nu går. Med den första Bokens Afton hos BOKIA för säsongen har vi lyckats med detta. Bokens Afton torsdag den 3 februari, kl 18.30, har nämligen tema Deckare.

Då får vi besök av Jan Wallentin, som är journalist och arbetar som reporter på Aktuellt, Sveriges Television. Han har författat ”Strindbergs stjärna”, som det har skrivits mycket om under hösten. Läs gärna en artikel om honom på http://www.svb.se/bokfakta/debutant/jan-wallentin.
Dessutom kommer Leif Woxlin med sin ”Föremål för mord”, som utkom i okt 2010 och ingår i den svit av 7 böcker med Hudiksvallspolisen Ludde Markh som huvudperson. Se mer på författarens hemsida: http://www.myspace.com/leifwoxlin.

Har vi sedan lite tur så kommer ytterligare en mycket känd deckarförfattare med sin aktuella bok. Men eftersom alla detaljer kring detta inte är klara så kan jag inte avslöja mer just nu.

Biljetter finns i kassan och först till kvarn gäller som vanligt.
Välkommen till en spännande kväll!
Share: