Bokens Afton med Alex Schulman 23 mars
På onsdagkvällen den 23 mars gästade Alex Schulman vår Bokens Afton för första gången. Alex Schulman bjuder på sig själv och håvade in mängder av skratt under sitt timslånga framträdande då han berättade om sitt brokiga liv. Alex blev känd som bloggare 2006 med sin omtalade blogg, ”med en twist”, som han säger. Han lade ner bloggen 2007 och började då skriva sin första bok, ”Skynda att älska”, som kom att handla om hans far, Allan Schulman. Alex berättade att boken var en otrolig kamp och att han aldrig gråtit så mycket som när han skrev den. Boken fick ett mycket bra mottagande bland kritikerna. Skrivandet av sin nästa bok, ”Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött”, blev helt annorlunda, den skrevs i ren lust och handlar om kärleken till hans hustru Amanda. Alex berättade också om den barnbok han skrivit, ”Bajsfesten”, inspirerad av hans lilla dotter Charlie.

Ett hundratal åhörare skrattade, applåderade, frågade och diskuterade ihärdigt under hans framträdande. Alex är välkommen tillbaka!

Share: