Pernilla Wahlgren signerar Pernillas Jul 8 dec

Redan som 11-åring spelade hon sin första huvudroll. Idag är hon en av våra mest folkkära artister.

I vinter är Pernilla Wahlgren aktuell med såväl bokdebuten Pernillas jul som en julkonsertturné tillsammans med Christer Sjögren.

Pernillas jul är en gedigen och inspirerande kokbok med både gamla klassiska familjerecept, egna favoriter, hemlagade julklappstips, enkelt pyssel samt foton ur Pernillas privata fotoalbum med bilder från barndomens jular.

Född som hon är på julafton är Pernilla Wahlgren en riktig julälskare.

Pernilla signerade sin julbok så att pennan glödde och lagret tog slut. Under tiden jobbade Pernillas söner Benjamin och Theo i bokhandeln, (fast Theo, 3 år, satt mest inne i det lilla huset). Här Maria och Pernilla i en glad pose.

Lennart Bergström
Bokhandlarn


Share: