Berättarlunch hos Bokhandlarn 26 april kl 12

Det blev en mycket lyckad berättarlunch med ett antal lunchgäster som lyssnade och diskuterade med  skådespelarna Eva Rexed och Louise Löwenberg. Monica Gullman berättade dessutom om sina favoritböcker i vår. Det här gör vi om.

Monica rekommenderade dessa böcker:

Bodil Malmsten, Och en dag går fortare nu än ett hjärtslag. Se recension genom att klicka här.
Arni Thorarinsson, Häxans tid
Carl-Johan Vallgren, Havsmannen
Göran Rosenberg, Ett kort uppehåll på vägen från Auschwitz 

Chris Cleave, Little Bee. Se recension genom att klicka här.

Jag fick idéen från våra kompisar på Partille Bokhandel i Göteborg. Dom har erbjudit sina kunder en sopplunch en gång i veckan. Det låter som en kanonidé tänkte jag, så nu startar vi soppluncher på prov en gång i veckan, (med ett uppehåll under sommaren).

En god soppa och bröd till lunch, serverad med en spännande berättelse och lite boktips. 
Första tillfället är torsdag den 26 april, kl 12.

Berättare den här gången är skådespelarna Eva Rexed och Louise Löwenberg, som berättar om ”Komedin om vår paniska jakt på lycka som livsmål”: Vårens nyckelord är ångvält. En föreställning av Riksteatern/Scen Sundsvall, som går på Skönsbergs FH den 26 april, kl 19.

Kostar 100 kr och du köper ”matkupong” i kassan i förväg. Det blir ett mycket begränsat antal platser, (ca 10).
Välkommen till detta experimentevent!
Lennart bergström
Bokhandlarn
Share: