Tony Irving: Bokens Afton 26 april kl 18.30

Så var det dags för Tony att börja laga till en räkcocktail 

Tony bevisar att karlar kan göra fler saker samtidigt…
Han sätter dessutom publiken i arbete
Alla verkar uppskatta att få hjälpa till

Så blev den läckra räkcocktailen, (sid 32 i kokboken)

Tony och Ann Lähdet, som driver Danceworld i Sundsvall visade tangofattningen
En fartfylld Jive livade upp stämningen högst avsevärt!

Så var det dags för signering av Tonys kokbok

Kön ringlade lång men under tiden fick alla smaka på den
efterrätt som Tony lagade till – Dulce de Leche (sid 62).

Så här glad blev Monica över att ha fått sin bok
signerad.

Tony och Anders, som är ICA Förlagets representant, efter en svettig kväll.

Tony Irving är inte bara dansare och en oförglömlig tv-profil från Let’s Dance. Han har dessutom jobbat som kock och älskar att bjuda hem vänner på middagar. Inte bara middag, förresten. Han serverar helst en hel upplevelse där allt från inbjudan till dukning, mat och musik följer samma genomgående tema, må det så vara rumba, tango eller wienervals.

Tony blev känd för svenska folket genom TV 4:s populära underhållningsprogram Let’s Dance. Han har 12 års utbildning vid Englands ledande dansskolor och blev professionell dansare 1984. Han har representerat England, USA och Sverige i internationella danssammanhang. 2001 och 2002 blev han professionell svensk mästare i latinamerikansk dans. Tony Irving innehar alla internationella domarlicenser. Han har etablerat och driver Tony Irving Dance Academy i Stockholm.

Han grundade dessutom Danceworld i Sundsvall 2004, tillsammans med Ann Lähdet och Susanne Antonsson.

Tony Irving har även studerat på restaurang- och hotellhögskolan i Bolton och jobbade på som kock på restauranger runt om i världen i början av sin danskarriär.

Nu har Tony kommit med en kokbok, med inspiration ur dans, Tony Irvings tio – danser, menyer & drinkar serveras tio olika danser med recept till tio medföljande middagar och drinkar samt musiktips. Vi får lära oss allt om dansernas steg, uttryck och historia – ur Tonys egen synvinkel.

Följ med på en personlig resa i dansens, matens och upplevelsernas värld. Lär känna den blyge engelsmannen som blev Sveriges sarkastiske danskung. I hela sitt liv har Tony Irving drömt om att kunna kombinera sitt livs två största passioner: mat och dans. I boken ger han som vanligt allt – och lite till. En solklar tia!

Välkommen till en oförglömlig Bokens Afton med Tony Irving i matens, musikens och dansens tecken den 26 april, kl 18.30. Biljetter (50 kr) finns i kassan.

Vill du ha information om kommande Bokens Afton, andra aktiviteter och biljettsläpp, anmäl dig till Bokens Afton Nyhetsbrev, genom att mejla bokensafton@bokiasundsvall.se.

Lennart Bergström
Bokhandlarn