Isabella Löwengrip ”Blondinbella” – Boksignering 14 maj

Isabella Löwengrip / foto: Ola Kjelbye

ISABELLA LÖWENGRIP, född 1990, debuterade som författare 2010 med Egoboost, en personlig och peppande handbok för tonårstjejer. Hon startade sin blogg Blondinbella vid fjorton års ålder. Idag, tjugotvå år gammal, har hon hunnit starta ett klädmärke, en webbutik, ett bloggnätverk, ett investmentbolag, driva sin egen tidning, leda tv-program och är fortfarande en av Sveriges mest lästa bloggare.

Nu har Isabella kommit med en efterlängtad uppföljare till debutboken ”Egoboost!” – ”Isabellas hemligheter”: Där delar Isabella generöst med sig av sina egna erfarenheter – första lägenheten, första jobbet, första separationen och singellivet. Men hon skriver även om framgångens baksida, kampen mot kontrollbehov och prestationskrav, likaväl som hur man når sina drömmars mål, både privat och i yrkeslivet.

Isabella besöker oss måndagen den 14:e maj, mellan kl 16.45-17.30.
Fri entré. Välkommen!