Sanna Juhlin: Syskonen Carlstedts Märkliga resa

Om du fann en tidsmaskin, till vilket år skulle du då vilja resa och skulle du våga göra det?

Syskonen Karl, Fabian och Saga tillbringar sommarlovet hemma hos sin älskade farmor medan föräldrarna jobbar. En dag upptäcker barnen en märklig farkost i skogen som både skrämmer och fascinerar dem. Har det något samband med det underliga ljussken de sett kvällen innan? Och vem är mannen som står i trädgården men sedan försvinner?

Samma dag får farmor ett brev med posten där det avslöjas detaljer om hennes barndom. Hon är inte den hon alltid trott sig vara. Frågorna kring det förflutna blir många och i hemlighet börjar barnen att planera en resa tillbaka i tiden för att reda ut svaren. Men att resa i tiden är inte så lätt. Speciellt inte när man börjar ändra på historien.

Syskonen Carlstedts Märkliga Tidsresa är ett spännande äventyr där man får följa med till andra världskrigets Sverige.


Länkar
Läs Lasse Hallbergs artikel i Sundsvalls Tidning 4 september, klicka här.
Sanna Juhlin är författare och bor i Söråker. 
Sanna Juhlins hemsida, hittar du här.

Sanna deltar i Bokia Bokfestival den 7 september, kl 11.30-15.
Lennart Bergström
Bokhandlarn
Share: