Ny bok av Lars Kepler: Sandmannen

Nu är det snart dags för Lars Keplers fjärde bok, Sandmannen.

En ung man hittas gående på en hög järnvägsbro en kall vinternatt i Stockholm. Han har legionärssjukan och är svårt nerkyld. På Södersjukhuset visar det sig att han är dödförklarad sedan sju år. Mannen var ett av seriemördaren Jurek Walters sista offer innan han greps av Joona Linna. Jurek Walter dömdes till rättspsykiatrisk vård och total isolering. Var har den unge mannen befunnit sig hela tiden? Hans oväntade vittnesmål gör att det gamla fallet måste tas upp igen. Det är bråttom. Någon måste ta sig in och vinna seriemördarens förtroende.

Med sin fjärde thriller kanske Lars Kepler överträffar alla högt ställda förväntningar?

Boken släpps på min födelsedag, 5 november. Kan det vara en födelsedagspresent av Alexander och Alexandra Andhoril och Bonniers?
Lennart Bergström
Bokhandlarn
Share: