Lars Kepler: Sandmannen

En ung man hittas gående på en hög järnvägsbro en kall vinternatt i Stockholm. Han har legionärssjukan och är svårt nerkyld. På Södersjukhuset visar det sig att han är dödförklarad sedan sju år. Mannen var ett av seriemördaren Jurek Walters sista offer innan han greps av Joona Linna. Jurek Walter dömdes till rättspsykiatrisk vård och total isolering. Var har den unge mannen befunnit sig hela tiden? Hans oväntade vittnesmål gör att det gamla fallet måste tas upp igen. Det är bråttom. Någon måste ta sig in och vinna seriemördarens förtroende.

Överträffar Lars Kepler alla högt ställda förväntningar? Återkommer med en recension snarast.

Läs även en artikel från Lars Keplers besök hos oss i januari i år i samband med att deras tredje bok släpptes, klicka här.
Lennart Bergström
Bokhandlarn