Malin Berghagen: Yoga med Malin


Malin Berghagen
är skådespelare, programledare, författare och inspiratör inom hälsa och livsstil. Malin är dotter till Lasse Berghagen och Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Hon har varit gift med sångaren Tommy Nilsson och har fyra barn.

Hon tilldelades en Guldmask för bästa kvinnliga biroll i talpjäs 1992. Hon har givit röst åt figuren fröken Sally i den tecknade filmen Bilar, Nakoma i Pocahontas och Pocahontas 2: Resan till en annan värld och Daphne i Media Dubbs dubbningar av Scooby-Doo.

Malin Berghagen har varit programledare i TV och radio i en rad olika program. Sommaren 2006 var Malin Berghagen en av sommarvärdarna i Sveriges Radio P1.

Malin är en levnadskonstnär med kärlek och passion för mycket i livet. En av hennes stora passioner är yogan. När yogan kom in i Malins liv fann hon ett redskap som hjälpte henne att vara fokuserad och att vara medvetet närvarande. Yogan håller också kroppen frisk, smidig och stark. Idag håller Malin kurser i yoga runtom i Sverige, bl a på Masesgården i Dalarna.

Läs gärna en artikel i Expressen, ”Ångesten fick Malin att hetsäta”.

I sin bok Yoga med Malin ­berättar hon om en fantastisk barndom men också om hur hon tvingades dela sina kända föräldrar, artisterna Lasse Berghagen och Lill-Babs, med fansen.
– Det var jobbigt hur folk såg på oss och att vi inte fick ha mamma och pappa i fred, säger hon. 

I boken, som ­handlar om hur yoga kan vara en del av ens inre resa, använder hon sitt eget liv som exempel.

Yoga är enkel träning för kropp och själ, men kan samtidigt vara så mycket mer. Malin släpper nu en efterlängtad bok om hur vi med yogans hjälp kan vårda både kropp och själ.

Hon berättar på ett nära och personligt sätt om sitt möte med yogan och hur den kom att bli en självklar del i hennes vardag. Efter år av dåligt självförtroende finner hon i yogan ett stöd att gå vidare och utvecklas som människa. Att våga ställa frågan: Vem är jag? Lever jag egentligen det liv jag vill leva?

Boken är både Malins livshistoria och en praktisk guide där hennes passion för yoga når ut på ett nära och inspirerande sätt. Vi får tips på kost och träning samt råd om hur vi kan hantera de tankar och känslor som yogan gör oss medveten om. Det är en bok för alla som är nyfikna på yoga och vill veta mer – men även för den mer erfarna yogautövaren.

Share: