Det Magiska Kristallslottet – avslappning på CD för barn

Det Magiska Kristallslottet bjuder in till en harmonisk avslappning och lockar att väcka upp kreativiteten – den egna inneboende skaparkraften. Inte på ett ansträngande sätt – utan tvärt om – genom att bara slappna och tillåta den att komma fram helt fritt, utan krav på prestation.

Ett genomgående syfte med meditationen är att stärka stärka självbilden och känna att goda känslor. Att öka tryggheten känna sig stärkt i självkänsla och självförtroende. Det här blir en unik stund att stanna upp och lyssna inåt och bara låta sig fyllas av sin egen unika storhet.

För barn i alla åldrar för att öka välmåendet och stärka självkänslan.

Recension 2013-03-06

Det magiska kristallslottet är en meditationsskiva som passar barn från 3 år och uppåt. Den får barnet att slappna av samtidigt som den stärker barnets självkänsla.

Helena Spjut, skaparen av denna fantasifulla saga, har en otroligt rogivande och pedagogisk berättarröst. Hon tar med barnet på ett spännande äventyr till det magiska kristallslottet där man även får träffa en väldigt trevlig fluga!

Skivan är uppdelad i 3 delar – en kort version, en lång version samt en version med bara musik.

Jag har testat skivan på båda mina barn, 5 år respektive 9 år gamla. Båda, speciellt den yngre, tycker om skivan jätte mycket! Kan väl själv erkänna att jag legat och myst tillsammans med barnen ett antal gånger och efteråt känt mig lugn och avslappnad.

Alltså även ett tips till stressade föräldrar!

Malin Gullman Smith


För beställning och ytterligare information se: www.bokiasundsvall.se

Share: