Jennie Walldén: Sveriges Mästerkock 2013

Jennie Walldén – vinnare av tävlingen Sveriges Mästerkock 2013

I Smaker i mitt hjärta – Korea möter väst bjuder Jennie Walldén på sina spännande smaker, sin erfarenhet och kunskap. Här finns traditionella rätter från Korea och Italien samt nyskapande smakkombinationer där öst möter väst. Recepten avslutas med extra festliga rätter där våra svenska råvaror spelar huvudrollen. Men vad sägs om att börja med en äkta Kimchigryta eller en Ryggbiff Gangnam style?

Jennie Walldén har alltid älskat mat och nya smaker. Hon släpptes loss i köket redan som liten flicka och har experimenterat med råvaror och mattraditioner från alla världens hörn sedan dess. Hon bor med sin man och sina två barn i Skåne och arbetar som marknadschef på ett av Sveriges största matvaruföretag.

Boken finns i lager från 12 april.

Share: