Paolo Roberto och Kristin Kaspersen: Bokens Afton 5 sept

Två härliga personligheter kommer som gäster på invigningskvällen av Bokia Höstbokfestival den 5 september kl 18.30

Kristin Kaspersen
Paolo Roberto


Paolo Roberto är en av Sveriges mest framgångsrika kampsportare. Han är flerfaldig svensk och nordisk mästare i taekwondo, svensk mästare i kickboxning och har som professionell boxare erövrat två titlar. I dag har han lagt handskarna på hyllan och jobbar bland annat med tv, ofta som programledare eller debattör. Han är också en uppskattad föreläsare i ämnena kost, hälsa och företagande.

Han har tidigare gett ut succéboken Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto som sålt i närmare 40 000 exemplar. Nu kommer Paolo med en ny bok, Paolos Träningsbibel.

Alla kan inte bli italienare, men alla kan lära sig att flyga! I Paolos Träningsbibel finns alla övningar du behöver för att komma i toppform, med lätta och tuffare varianter. Att ta sig till gymmet, träna, duscha och sedan hem igen tar flera timmar. Satsa istället på att träna smart för att komma i form, träna hemma. Paolo Roberto förklarar varför redskap är onödiga – allt du behöver är din egen kroppsvikt och lite jädraranamma! Nyckeln till toppformen är att träna hela kroppen, ofta och varierat. Att träna sig i toppform är nämligen inte ett projekt med ett start- och slutdatum, det är en livsstil. Inspirerad av kampsporterna han har utövat har Paolo samlat övningar som har hjälpt honom att behålla toppformen trots att han i dag har lagt undan boxningshandskarna. I denna omfattande och inspirerande träningsbok får du Paolos samlade verk. Han både peppar och skriker på dig – han är kort sagt den perfekta träningskompisen.
Se gärna Paolo Robertos hemsida här.

Kristin Kaspersen, född 1969 i Oslo. Pappa är Kjell Kaspersen, f d landslagsmålvakt i Norge, och mamma är Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Kristin har bland annat varit programledare för Nyhetsmorgon, Fångarna på Fortet, Spårlöst, Melodifestivalen och Biggest Loser 2013. Vad som kanske är mindre känt är hennes intresse för träning och hälsa. Hon tränar funktionellt och mångsidigt för att kroppen ska hålla hela livet samt håller föreläsningar om utmaningar, träning, hälsa och livet.

Kristin Kaspersen har hittat sin väg till hälsa. Hon vet hur hon ska äta och träna, men också hur man lyckas att skapa tid för sig själv, familj, vänner och en framgångsrik karriär. Är du också sugen på att må så bra du bara kan? Läs då Kristins personliga och inspirerande träningsbok.

Följ med Kristin på hennes resa till ett hälsosamt liv där både träning för att klara av vardagen och härliga middagar med bästa vännerna får plats. Ett liv där inte vardagsstressen får ta över möjligheten att leva i nuet – och framför allt ett liv där det inte bara är utsidan som räknas.

Du får träning som gör dig stark och funktionell i vardagen, men även träning som gör gott för själen. Hitta din träningsform, njut av din träning. Lär dig känna om din kropp mår bra av det du väljer att äta, om du ger den det antal timmar sömn den behöver – och om du skrattar tillräckligt mycket!

Här finns en härlig blandning av Kristins personliga upplevelser och hennes uppväxt samt inspirerande träning, frestande recept och en hel del jävlaranamma.

Läs gärna en intervju i Books & Dreams med Kristin Kaspersen, klicka här.

Biljetter (endast förköp) finns i kassan.

Lennart Bergström
Bokhandlarn