Henrik Fexeus: Maktspelet

Henrik Fexeus slog igenom för den breda publiken med SVT-serien Hjärnstorm (2007, 2009) och debutboken Konsten att läsa tankar (2007). Han har även haft enorma framgångar med böckerna När du gör som jag vill (2008), Alla får ligga (2009) och Konsten att få mentala superkrafter (2011) samt dragit stor publik med sina psykologiska rackarspel i showen SinnesCirkus (2009-2011) och I ditt huvud (2012-2013). Hans böcker har sålts i över 400 000 exemplar på svenska och getts ut på tjugo språk.

Nu är han ute med en ny bok, Maktspelet – sympatiska tekniker för att bestämma över allt och alla. Faktum är att det är många som inte vill att du ska läsa den här boken. Den ger dig nämligen mycket klara fördelar i konsten att få rätt.

Hemligheten bakom att lyckas övertala någon är inte den du tror – det handlar sällan om inövad retorik eller välformulerade argument. Och det sker oftast helt utan att du vet att du blir påverkad. Fråga vilken högt uppsatt politiker, framstående företagsledare eller vilket religiöst överhuvud som helst. 
Snart är hemligheten din. I Maktspelet förklarar mästermanipulatören Henrik Fexeus dessa dolda tekniker genom praktiska och korta instruktioner som du kan använda i vilken situation som helst: på jobbet, bland vännerna eller hemma vid middagsbordet. Du får veta hur du får någon att tycka som du, vad det än gäller. Vid löneförhandlingen eller den första dejten.

Se ett avsnitt från hans scenshow, I ditt huvud, klicka här.


Henrik Fexeus är gäst på Bokens Afton torsdag den 17 oktober, kl 18.30. Biljetter (70 kr) finns i kassan.
”Fexeus underhållande framställning av maktspelet, där ingen upplever sig som förlorare, är en genial lösning på hur livet kan förändras om man spelar maktspelet på rätt sätt.”