För femtio år sedan syntes märkliga ljusfenomen på himlen över Gävle, och samma natt föddes Thomas Di Leva. Och de var inte de enda märkliga omständigheterna under hans tidiga liv, då hände saker som han först idag vågar berätta om. 


I sin självbiografi skildrar Thomas Di Leva rakt och rättframt sin väg från det fattiga arbetarhemmet i Gävle och mobbningen på gymnasiet till och med idag då han står beredd att ta ett helt nytt steg in i en ny värld. Med boken Vi måste prata om allt träder en av landets mest omtyckta (och kontroversiella) artister fram på ett nytt öppenhjärtigt sätt, men med den speciella ton som bara tillhör Thomas Di Leva. Med varm självironi lägger han bilden av sig själv till rätta. Han förklarar lättfattligt sin filosofi och lära, men döljer inte heller sorgerna och de mörka händelserna i sitt liv. Han beskriver varför hans skivor låter som de gör, och varför han blivit den han är idag. 
Vi hoppas på Thomas Di Leva som gäst på en Bokens Afton vintern 2014.