Lär dig Rumba och Cha-Cha med Tony Irving

Tony Irving dansar med Ann Lähdet i samband med en Bokens Afton våren 2012
Tony Irving är fenomenal på att laga mat också

Tony Irving, är professionell dansare, danspedagog, koreograf och danscoach, mest känd som domare i TV4:s populära dansprogram Let’s Dance. Som professionell sportdansare har Irving representerat USA, England och Sverige internationellt. 2001 och 2002 var han svensk mästare i professionell dans. Tony Irving har alla internationella domarlicenser och har dömt många världstävlingar. Han är också en av få som har dömt vid fyra världsmästerskap.

Nu kommer Tony Irving till Sundsvall för att inspirera och coacha under en helg i november, den mest tråkiga och trista tiden på året då vi just behöver mera inspiration och dansglädje.

Program Söndag 17 nov
10-13 Rumba och Cha-Cha
13-14 Lunch finns att köpa
14-17 Workshop i dansteknik för alla dansformer och nivåer
* Kommunikation i paret, föra/följa
* Musik och musikanpassning
* Min kropp och hur den fungerar i dans

Tony Irving har ett ordspråk Life, Love & Passion. Det tar vi till oss denna helg! En aktivitet i samarbete med Föreningen Trolldansarna.

Tony kommer även att signera sin bok 10 danser, 10 menyer & 10 drinkar, där han serverar tio olika danser med recept till tio medföljande middagar och drinkar samt musiktips. Vi får lära oss allt om dansernas steg, uttryck och historia ur Tonys egen synvinkel. Tony Irving är inte bara dansare och en oförglömlig tv-profil. Han har dessutom jobbat som kock och älskar att bjuda hem vänner på middagar.Biljett (200 kr) finns i kassan nu till höstens mest glödheta danssöndag. Begränsat antal platser.

Share: