Annika Östberg gäst på Bokens Afton 9 december

Efter 30 år i fängelse öppnades plötsligt grindarna och ett liv i frihet var möjligt för Annika Östberg.

Efter att den självbiografiska boken Ögonblick som förändrar livet kommit ut förändrades hennes liv på många sätt. Numera åker Annika Östberg runt om i Sverige och berättar om sitt liv och sina erfarenheter inför stora publikskaror. Hon möts ofta av svåra frågor: Skuld? Förlåtelse? Bitterhet? Hur är det möjligt att gå vidare?

I boken Se ljuset i det svarta berättar Annika Östberg om den omtumlande tiden efter frisläppandet då hon upplevde både glädje, lycka men samtidigt en stor ensamhet. Vidare försöker hon ge sin syn på några av de frågor hon möts av, som sorg, skuld och tro.

Annika Östberg är gäst på Bokens Afton den 9 december, kl 18.30-21. Biljetter finns i kassan nu.