Micael Bindefeld: Min trädgård är en fest

Min trädgård är en fest är en personlig och inspirerande kombinerad trädgårds- och kokbok.

Här bjuder Micael Bindefeld in läsaren till sin fantastiska trädgård där han delar med sig av sina okomplicerade och aptitretande recept, som samtliga baseras på råvaror från den egna odlingen.

Han presenterar växthuset där han bland annat odlar tomater, gurkor, vattenmelon och pelargoner. Han visar upp köksträdgården, där växterna beter sig som gäster på fest, och sina underbara perenner och dignande fruktträdgård.

Och han berättar kärleksfullt om sin morfar, om hur intresset för växter började en gång i tiden, om nära vänner och om varför alla människor kan odla och laga mat. Just det är Micael Bindefelds budskap med boken: Alla klarar av det! Och att ta hand om en trädgård det är verkligen en fest.

Min trädgård är en fest är rikligt illustrerad med vackra och oförglömliga bilder av Ewa-Marie Rundquist, en av Sveriges mest etablerade fotografer som på sin meritlista har bl.a Rosendals Trädgårdscafé och många andra vackra matböcker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *