Ulf Broman: Kustvägen – Framgång genom samverkan

Kustvägen är en 75 km lång vägsträcka som tar dig mellan fina kustlägen mitt i Sverige. Den följer kusten i norra Hälsingland och i södra delen av Medelpad. Här finns restauranger, campingar och kulturmiljöer som är väl värda ett besök.

Kustvägengruppen har genom stöd av Leader Mittland fått möjlighet att dokumentera sin resa från starten 2005 till idag år 2014. I boken beskrivs de olika insatser som gjorts under åren, både de som fungerat bra respektive mindre bra. Tanken är att vårt arbete skall kunna användas som modell för andra som tänker göra samma resa.

Många har bidragit till att skapa denna bok. Det är genom dessa erfarenheter helheten har kunnat beskrivas utifrån flera olika perspektiv. Huvudförfattare är Ulf Broman.

Boken är rikligt illustrerad med mängder av fina foton.