Helen Sahlstrand: Bara bra mat!

Trots god vilja och kunskap är det ofta mycket svårt att få till en fungerande vardagsmathållning och bra matvanor. Men inte nu längre. Bara bra mat är en unik kokbok av dietisterna Helena Langvall och Helén Sahlstrand. I boken delar de med sig av sina bästa recept och tips. Här finns något för alla, oavsett om man är ensamhushåll eller stor familj, barn eller vuxen, van eller ovan i köket. Bara bra mat gör det lätt och roligt att laga mat, även stressiga dagar. Recepten har ett bra näringsinnehåll, få ingredienser och de flesta maträtter tar endast 30 minuter att laga. Kokboken ger även konkreta tips på bland annat allergianpassning, mat till barn och tips på goda sallader du kan göra medan maten blir färdig. Recept har aldrig tidigare varit så enkla att följa. Alla recept är väl genomtänkta, beskrivningarna är tydliga och har ett bra flöde. Du kan inte misslyckas! Du får både snabba vardagsrätter, gröna vegorätter och lyxig helgmat – samtliga recept med en grön bas, för ett friskt och hälsosamt liv.

Sydostasien är populärare än någonsin, både som resmål och när det gäller valet av middagsmat. Och det är lätt att förstå! Sydostasien bjuder på – vänliga, leende människor, vackra omgivningar, värme och underbar,smakrik mat.

I boken ”Kryddade resor – Sydostasien” får du följa med till Vietnam, Laos, Kambodja, Thailand och Malaysia – fem spännande och mycket varierande länder. Du får följa med bortom de stora turiststråken och uppleva människomöten, platser och kulturer. På ett inspirerande sätt delar Helén Sahlstrand med sig av reseupplevelser, intressanta fakta, resetips och vackra bilder från sina många resor till Sydostasien. Du får även några av hennes favorit recept från länderna. Recept som har anpassats efter våra svenska förhållanden och råvaror, men utan att gå miste om de underbara asiatiska smakerna!

Kryddade resor – Sydostasien, är ingen massiv tungläst guidebok, utan en bok som inspirerar och väcker nyfikenhet för länderna – dess befolkning, kultur, natur och deras underbara mat och till att resa på ett mer ”kryddat” sätt. För resa är mycket mer än bara sol och bad. Kryddade resor – Sydostasien, är en bok för dig som älskar att resa och är intresserad av andra kulturer. Men det är även en bok för dig som bara vill drömma dig bort ett tag! Kryddade resor – Sydostasien, är en unik resebok att bli inspirerad av!