Lars Kepler: Stalker

Lars Kepler är på gång, äntligen. Det har varit en lång väntan efter Sandmannen, men nu kan nedräkningen börja! Stalker, den femte Joona Linna-boken släpptes den 24 oktober. Väntan är äntligen över, Joona är tillbaka!

För nio år sedan dömdes prästen Rocky Kyrklund till rättspsykiatrisk vård för ett brutalt mord. Själv minns han ingenting. Efter en svår olycka har han återkommande blackouter.
Samma sommar som hans återanpassning till samhället påbörjas, skickar någon en filmsekvens på en kvinna i ett fönster till polisen. Nästa dag hittas kvinnan död i sitt hem. Det är inte bara det bestialiska våldet som leder tankarna till Rocky Kyrklunds gamla mord. En ny film kommer till polisen. Ingen förstår vad som händer och Joona Linna är försvunnen sedan mer än ett år. Nästan alla tror att han är död. Nästan alla.

Alexandra och Alexander Andhoril, vi såg fram mot att möta er på Svenska Decarfestivalen i Sundsvall i år, men så blev det inte! Men ni är välkomna i början av nästa år i stället.