Louice Svedin, Sångernas bok

Den föräldralösa Anne växer upp på en internatskola där hon studerar det magiska ämnet vävning. En dag blir hon bortförd till ett kloster eftersom hon anses vara ett hot mot de stora adelsfamiljerna. Hon lyckas dock rymma och påbörjar en resa där hon träffar olika personer och varelser som hon måste samarbeta med för att överleva. Anne är inte den enda som drabbats av världens orättvisor men hon är en av få som kan göra skillnad. Hon är sångare och del av en profetia som bara hon kan fullborda.

Läsnivå: 12-15 år, (Fantasy, Science Fiction)

Louice Svedin föddes 1994 i Sundsvall och har bott där hela sitt liv. Hon studerar psykologi i Östersund i kombination med sitt skrivande och på fritiden tränar hon den japanska kampkonsten aikido tillsammans med sin sambo.

Dagbladets Mathilda Olausson recenserar.
https://www.dagbladet.se/kultur/bocker/halla-dar-louice-svedin

1 kommentar på “Louice Svedin, Sångernas bok

Kommentarer stängda.