Siri Pettersen, Odinsbarn (Korpringarna 1)

Succén äntligen i Sverige! Tänk dig att du saknar något som alla andra har. Något som visar att du hör hemma i den här världen. Något som är så viktigt, att utan det är du ingenting. En pest. En myt. En människa.

Hirka är femton vintrar gammal när hon får veta att hon är ett odinsbarn – ett svanslöst odjur från en annan värld som sprider röta omkring sig. Hela hennes tillvaro ställs på ända. Hon är föraktad, fruktad och jagad, och någon vill döda henne för att hennes identitet ska förbli en hemlighet. Men det finns värre saker än odinsbarn, och Hirka är inte den enda varelsen som har tagit sig igenom världarna.

Odinsbarn är första delen i serien Korpringarna – en spektakulär fantasyberättelse med rötter i den nordiska mytologin och är den första av tre böcker i serien Korpringarna. Det är en episk och våldsam uppgörelse med främlingsrädsla, blind tro och ärelystnad. Boken har blivit en sensationell succé i hemlandet Norge där den hyllats för sin originalitet, sitt språk och sin intrig.

Genre, fantasy & magisk realism (barn/ungdomar)
Läsnivå: från ca 14 år (unga vuxna)

Köp den i vår butik, eller beställ här i vår webbutik.

1 kommentar på “Siri Pettersen, Odinsbarn (Korpringarna 1)

  1. Varför inte ange vem som har skrivit boken på svenska, nämligen översättaren Ylva Kempe?
    Särskilt som Ylva Kempe bor och verkar i Söråker …

Kommentarer stängda.