Annika Widén, Äntligen fri!

Det började som himmelsk kärlek och ljuvlig passion, men slutade i ett helvete av psykisk misshandel under många år och stryptag på mamma inför barnen.

Allt började med att Sundsvallsbördiga Annika Widén flyttade till Rom och blev kär i en italienare, Giuliano, som till en början uppträdde som en beskyddande, kärleksfull och passionerad gentleman. Men sakta förändrades tillvaron.

Är kärleken blind eller vore det bättre att säga att den inte vill se? Hur kan man fortsätta att leva i ett förhållande som bryter ner ens personlighet tills man sakta förändras och blir som den man älskar? Boken Äntligen Fri! bygger på Annika Widéns egna upplevelser från ett långt äktenskap. Det som i början verkade vara en himmelsk kärlek förvandlades till ett helvete.

Media
Lyssna på en intervju med Annika Widén i SR P4 Västernorrland, här.
Läs en recension i Sundsvalls Tidning här.
Se en video med en presentation av Annika Widén på Bokmässan i Göteborg, klicka här.