Aino Trosell, Varning för vilt

Aino Trosell har nu kommit med sin tjugofjärde bok, novellsamlingen Varning för vilt. Den första hon ger ut själv, därtill på rekordtid, endast tre månader från fattat beslut till färdig bok i handen!

Kärlek, mogen passion, dramatik, humor. Från varm feelgood till svart dramatik med inslag av deckargåtor och erotik. Varning för vilt består av tio berättelser varav flera redan finns som ljudböcker. Titelberättelsen är helt nyskriven och går som följetong i Mittmedias arton tidningar december 2015 – januari 2016. De två tunga berättelserna Isbränna och På en öde ö i havet är bägge föremål för filmproducenters intresse. Nyårsnatt är en nutidsparafras på Fröken Julie, Hjärtats färd och Lojalitetens pris värmer sinnet medan Det svarta bakom solen sitter i länge.

Berättelser rakt ur hjärtat.

Aino Trosell signerar sin bok, onsdag 20 jan, kl 12-13.30.