Caroline Norlin, Med Gud vid min sida

I sin självbiografi skriver Caroline om sin kamp med cancer. Vad händer med en själv, familjen, relationer och livsgnistan när man blir slagen om och om igen av sjukdom? Här delar hon öppenhjärtligt med sig om kärlek, hopp och förtvivlan. Läs om hur hon ända in i slutet kunde känna frid och glädje trots läkarnas besked om att hon inte hade mycket tid kvar att leva.

Caroline Norlin var en av eleverna i den första klassen som gick estetiska programmet vid Sundsvalls gymnasium/Hedbergska. 2003 flyttade Caroline till Västerås och hon flyttade sedan till Kungsängen med sin man Emanuel Norlin. Där fick de tillsammans två barn, 2006 och 2010.

Våren 2015 efter en tid med smärtor i magen fick Caroline besked att hon hade cancer. Under hennes tre sista månader i livet skrev hon boken “Med Gud vid min sida klarar jag allt”, där berättar hon öppenhjärtligt om sitt liv och den resa som började när cancern blev ett faktum.

Den 10:e september var det bokrelease för boken i Kungsängen, det blev en konsert sammansatt av Caroline med låtar som speglade de olika kapitlen i boken. Två dagar efter konserten somnade Caroline in med sin familj vid hennes sida.

Share: