Josephine Flatebö, Tro och sinnesro

En målarbok full av uppmuntrande psalmer och bibelord för vila och eftertanke. Att rita på egen hand eller tillsammans med andra! Alla illustrationer är gjorda av Josephine Flatebö. Vanliga färgpennor rekommenderas.

Josephine Flatebö har en egen webbutik, flatebo.se, där hon säljer egendesignade alster och annat smått och gott, klicka här.

Egentligen var det Sundsvallsbandet Skypluggeds förtjänst att flatebo.se kom till. Under sommaren 2005 turnerade Josephine Flatebö och hennes man David med bandet i Sverige och sålde egentillverkade­ knappar­ med budskap som ”Ain’t got no monkies in my family”­ och ”Created in Gods design”.

– Knapparna sålde som smör, berättar Josephine Flatebö.

Även hennes hemmatryckta t-shirts var populära. Så populära att hon en dag fyllde i en blankett om att få registrera en enskild firma och på den vägen är det.

Läs en artikel om henne här.