Paula Hawkins, I djupt vatten

Paula Hawkins, författaren till bästsäljarsuccén Kvinnan på tåget är tillbaka med en ny psykologisk thriller.

Med samma driv som fängslade miljontals läsare världen över i Kvinnan på tåget har Paula Hawkins nu skrivit en ny gastkramande och mångfacetterad psykologisk thriller. En ensamstående mamma och en tonårsflicka hittas döda på botten av en flod med bara några veckors mellanrum. I utredningen av dödsfallen grävs en mycket komplicerad historia fram.

Paula Hawkins visar återigen i sin nya roman prov på imponerande insikter om mänskliga drifter och minnets bedräglighet. I den nya spänningsromanen I djupt vatten sjunker vi ner i det mänskliga psyket och får ta del av hur det förflutna slänger spöklika ekon in i nuet och framtiden.

 

Sagt om Kvinnan på tåget:
”Fruktansvärt bra!” – Yukiko Duke, SVT Gomorron Sverige

”En tät och gåshudsframkallande roman.” – Tara Moshizi, Elle

”Hitchcock-klass” – Jan Gradvall, DI Weekend

”Fascinerande, nervkittlande och betvingande – försök sluta läsa om du kan.” – Ingalill Mosander, Aftonbladet

Share:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *