Bob Hansson är gäst på Bokens Afton 26 februari

Bob Hansson

Ibland kan det vara bra att börja dagen med att läsa nyheterna om allt dåligt som hänt igår. Ibland kan det vara bra att börja dagen i en helt annan ände. – Varför skrattar vuxna ca 26.6 ggr mindre än barn? – Varför säger vi ordet marginalränta oftare än ordet oj? – Varför är utbrändhet den vanligaste sjukdomen i världens friskaste land? – Varför är kärleken ingen lek? – Varför är föraktet mot svaghet så vanligt att vi ofta knappt märker det?

Den här boken behöver inte läsas från pärm till pärm. En text om dagen kan räcka, några minuter som kan putta alla andra minuter åt ett håll de förtjänar.

Det är en bok som tror att varje dag kan vara en dag för förändring. Kanske är det därför evolutionen uppfann boken. För att vi ska kunna lägga in andra ord än de som säljer lösnummer i vår filmjölk.

…säger Bob Hansson.

Lyssna på möte mellan förläggare Pelle Andersson och författaren Bob Hansson i ett samtal om kärlek och gränsdragning – och om den oerhört komplicerade vägen till ett snällare liv, klicka här.

Bokens Afton
Bob Hansson är gäst på en speciell Bokens Afton måndag 26 februari, tillsammans med Mats Jonsson. Samma kväll är det förfest inför bokrean som börjar kl 07.00 tisdag 27 februari. Du kan under kvällen plocka dina reaböcker först av alla i en kasse, som du sedan hämtar ut när rean börjat. Biljetter finns i kassan nu.