Christina Erikson, Din vän Forsete

Christina Erikson, Foto:
Lina Eidenberg Adamo

En mördare som leker med polisen, som ständigt ligger steget före. En rad brutala mord får kommissarie Elias Svensson att vända sig till författaren Cornelia Lind för att förstå mördarens psyke. Cornelia har egna, personliga erfarenheter som kan komma till nytta, men som samtidigt försätter henne i livsfara. Under tiden rör sig en annan kraft i skuggorna. Någon som utger sig för att vara en vän.

Din vän Forsete är den första boken i Christina Eriksons nya serie spänningsböcker där människans inre hemligheter drivs upp till ytan.

Christina Erikson är uppvuxen i Småland och bosatt i Stockholm. Hon debuterade 2014 som deckarförfattare med Morsarvet och har sedan dess även skrivit böcker tillsammans med Thomas Erikson. Din vän Forsete är den första boken i en serie om kriminalkommissarie Elias Svensson.

Sagt om boken
”Vasst, välskrivet och helt beroendeframkallande!” –
/Nina De Geer