Glada Hudik-teatern, Sluta aldrig kramas

Precis som vi citerar Oscar Wilde eller Strindberg så kan man numera citera mig. 😀
Några av mina tankar är samlade i boken Sluta Aldrig Kramas. Ge den till någon du tycker om. Kanske dig själv?
Lägg till bildtext

Sluta aldrig kramas – en vacker presentbok med kloka, underfundiga och filosofiska citat från den populära Glada Hudik-teatern. Här finns presentationer av teaterns underbara karaktärer, fyndiga och rörande citat, en mängd bilder från föreställningarna samt ett förord av teaterns grundare Pär Johansson. En riktig klok-bok som sprider glädje och eftertanke!

En värld som ger plats för olikheter och variation är en bättre värld att leva i. Där alla får vara med och får möjlighet att utveckla sina styrkor och vara sig själva.

Det har Glada Hudik-teatern tagit fasta på, en teatergrupp som består av både utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare.

Glada Hudik har även haft stora framgångar på film och i teve, som i populära långfilmerna ”Hur många lingon finns det i världen” och ”Hur många kramar finns det i världen”. Det har dessutom gjorts flera tevedokumentärer om teatern. Och vem känner inte till folkkära reklamprofilen Ica-Jerry? Glada Hudik-teaterns medlemmar är ett härligt gäng att låta sig inspireras av.

Boken presenteras på Litteraturscenen på Nationaldagen 6 juni 2019 kl 15 av Åsa Elmroth. Teaterensemblen håller på med en filminspelning så därför har de inte tid att följa med.