Bokcirkel

Det har blivit mycket populärt att läsa böcker i gemenskapen av en bokcirkel. Ett kompisgäng kommer överens om att umgås över en bok, man bestämmer att den här månaden ska vi läsa den här boken och sedan träffas för att prata om boken. Kanske med något gott att äta och dricka.

Vi hjälper gärna till med tips på böcker att läsa. Vi har även tagit fram en flyer som innehåller förslag på diskussionsfrågor men även vilken mat som passar till den boken! Dessutom lyssningstips på lämplig musik!

Bokcirkeltipsen uppdateras varje månad med två inbundna böcker och en pocketbok och erbjuds till bra vänpriser.

Bokcirkeltips september:
• Simon Stranger, Minns deras namn
• Karolina Ramqvist, Björnkvinnan
• Betty Smith, Det växte ett träd i Brooklyn, del 1 (pocket)

Bokcirkeltips oktober:
• Kiese Laymon, Tyngd
• Augustin Erba, Snöstorm
• Martha Hall Kelly, Skönhetens väg (pocket)