Hans Söderlund, Okänt besök


Emelie Sonell, Sveriges första kvinnliga statsminister, får under sin första tid vid makten tackla en global konflikt som ingen regeringschef någonsin hanterat. En oansenlig fridfull myr i övre Norrland blir världens brännpunkt efter en händelse som sänt chockvågor genom Vita huset, Pentagon och Kreml.

En internationell grupp utses som steg för steg förstår konsekvenserna för mänsklighetens utveckling och framtid. Samtidigt hotas allt av intriger och rävspel i den grad att civilisationen balanserar på randen till avgrunden.

Okänt besök är en rafflande sci-fi-thriller som beskriver det som skulle kunna hända i morgon.

Författaren

Hans Söderlund, 58 år och uppvuxen på Alnön utanför Sundsvall. Rymdäventyret med Neil Armstrongs första steg på månen gjorde ett så starkt intryck på honom att intresset levde kvar och har utvecklats sedan dess. Intresset för rymd och rymdfart kryddat med tre års enträgen nyfikenhet fick honom att börja skriva en spänningsroman, som blev debutromanen Okänt besök. Till vardags jobbar Hans med framtidsfrågor som IT-strateg. Bland annat har han utrett åt regeringen hur Sverige kan tillvarata användningen av artificiell intelligens.

Beställ/Reservera boken

Boken finns till försäljning i vår webbshop.

Vi kan även reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för leverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha leverans eller hämta i butiken.