20% rabatt på pussel

HITTA PUSSELGLÄDJEN

Banner Pussel

Hos oss hittar du pussel för både vuxna och barn. Vi har mängder av olika motiv med olika svårighetsgrader. Vare sig du vill skapa en karta av 1000 pusselbitar, eller om du vill lägga ett sagolikt 50-bitars pussel, vi har något för hela familjen!

Just nu får du hela 20% rabatt på alla pussel!* Det perfekta tidsfördrivet för stora som små. Ladda upp med nya utmaningar och låt pusselglädjen infinna sig bit för bit. Klicka dig vidare för att se våra bästa tips på pussel för olika åldrar och smaker.

*Rabatten finns laddad på ditt medlemskap när du handlar i butik. Uppge onlinekod PUSSEL20 om du handlar online. Gäller t.o.m 13 mars 2024 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Om Du väljer att handla On-Line, stöd då gärna din lokala bokhandel genom att reservera och hämta i butik.