Boksignering 2020-06-30 med Susanne Fellbrink

På tisdag 30 juni, kl 12 -14 signerar Susanne sina två böcker hos oss i bokhandeln. Är det bra väder finns hon vid sitt bokbord utanför butiken annars blir det inomhus. Välkommen!

Susanne Fellbrink har i många arbetat som artist och låtskrivare och driver även en av landets största popkörer. Många erfarenheter, möten och personer i musikbranschen har satt djupa spår. Hennes serie om Cilla Fallander utspelar sig i Sundsvall och blandar kriminalgåtor med musikbranschens våndor. Hennes första bok, Än sjunger hon inga sånger, kom i början av året och uppföljaren, Än klappar hjärtat, för några veckor sedan.

Sagt om boken:
Anders Kapp har läst den senaste boken. Hans recension hittar du här.
Monica Gullmans recensioner av Susannes båda böcker finns genom titellänkarna ovan.