Köpinformation

Priser
På de priser som anges i denna webbkatalog ingår mervärdesskatt, f n 6% (på böcker), 25% (övrigt). Vi reserverar oss för prisändringar orsakade av valutakursändringar, och andra händelser utanför vår kontroll. Det pris som tillämpas är det på leveransdagen gällande, kontakta oss gärna för prisuppgift.

* * * Inrikes leverans kostar från 69 kr * * *

Lokal hemleverans till privatpersoner
Hemleverans direkt till dörren är väl bra om du jobbar hemma eller inte vill vara ute på stan? Nu får du två alternativ att välja på: Leverans på måndag-lördag eller på torsdag?

Alternativ 1. Vill du ha varan levererad på torsdag kväll? Utkörning sker med KFUM Basket upp till 15 km från Sundsvall City. Handla för 500 kr eller mer och du får gratis frakt, annars 69 kr.

Alternativ 2. Vill du ha varan levererad samma dag, måndag-lördag? Utkörning sker med Taxi Drakstaden på kvällstid.
Villkor är att du handlar för minst 400 kr. Frakten upp till 15 km kostar 79 kr, eller 89 kr upp till 20 km.
Läs mer om detta leveransalternativ här och se även hur långt 15 respektive 20 km sträcker sig.

Lokal hemleverans till företag
Inom de centrala delarna av Sundsvall kan du få dina varor hemkörda dagen efter din beställning. Leverans sker med bilbud på förmiddagen under vardagar. Utkörningen är begränsad till exempelvis Skönsmon, Södermalm, Nacksta, Skönsberg, Haga, m fl.
Utkörningen kostar 65 kr.

Hemleverans med PostNord tillbåde företag och privatpersoner
Vi skickar försändelser under 2 kg till din postadress över hela Sverige med PostNord. Pris: 65 kr.

Hemleverans med DHL till privatpersoner
Vi skickar paket upp till 7 kg över hela Sverige med DHL för uthämtning vid närmaste Servicepoint. Pris: 65 kr.

Leverans med DHL till företag
Vi skickar paket upp till 35 kg över hela Sverige med DHL med leverans direkt till företaget. Pris: 65 kr.

Hemleverans med Bokuggla
( Tjänsten är under utveckling )
För närvarande dresseras ugglorna till sina nya uppgifter och förbereder sig genom att lära sig kartan över Sundsvalls kommun.

Utrikes leverans, begär offert

Betalningsvillkor

  • För leverans till företag som har avtal med oss bifogar vi faktura. För nya företagskunder ber vi dig att kontakta oss för att lägga upp ett avtal.
  • För leverans till privatpersoner kan du välja mellan att förskottsbetala med Swish 123 124 2015 eller till vårt bankgiro 350-8769, kontakta oss så vi får veta hur du vill göra.

Öppet Köp
Är du inte nöjd med en vara, som du köpt via denna webbtjänst, får du returnera den inom 14 dagar och få pengarna tillbaka. Du måste dock kontakta oss och begära ett returnummer, eller besöka oss på storgatan 22. Returfrakten betalas av dig. Varan skall förpackas väl och faktura/kvitto bifogas.
Om du inte löser ut en försändelse debiterar vi frakt och returkostnad på 95:- + moms. För specialbeställda varor, dvs varor som inte finns upptagna i denna webbkatalog, gäller dock EJ returrätt. Programvara/ljudböcker återtages inte om förseglingen är bruten.

Storkundsavtal
Bokhandel, bibliotek, skolor och storförbrukare kan kontakta Kundtjänst för information om rabattvillkor.