Låna & Läs

Låna & Läs 2022/2023

– Spar plats i bokhyllan

Få tillgång till 55 böcker att låna och läsa ända fram till augusti 2023! Ett bra alternativ för dig som gillar att läsa men har ont om plats i bokhyllan. Från Akademibokhandelns butiker lånar du hem en bok om gången, som du läser och njuter av i din egen takt. Den sista boken du lånar får du behålla! Låna & Läs är en tjänst för medlemmar i Akademibokhandelns Vänner och du betalar endast 399 kr för 12 månader.

Hämta en bok på Akademibokhandeln och läs i den takt som passar dig. När du är redo för en ny bok kan du byta i alla våra butiker där Låna & Läs finns. Läsåret löper fram t o m 31 augusti 2023.

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET
Ta med ditt Låna & Läs-kort och hämta en bok på Akademibokhandeln. Läs i den takt som passar dig. När du är redo för en ny bok kan du byta i alla våra butiker där Låna & Läs finns. Läsåret löper fram t o m 31 augusti 2023. 

VI HJÄLPER DIG ATT VÄLJA! 
Vi som jobbar på Akademibokhandeln brinner för läsning. Vi delar gärna med oss av tips och vägledning för att du ska hitta något du gillar eller upptäcka något helt nytt! 

BEHÅLL DEN SISTA BOKEN
När läsåret löper ut i augusti 2023 får du behålla den sista boken du har lånat. Du är även välkommen till butiken där du kan fynda bland övriga böcker ur det avslutade litteraturåret.

DU FÅR ETT EGET BOKOMSLAG!
När du går med i Låna & Läs får du ett smidigt bokomslag i tyg, som används för att skydda boken du har hemma. På så sätt får boken ett längre liv.

7 NYHETER TILLKOMMER UNDER ÅRET!
Från oktober 2022 t o m april 2023 kommer vi att släppa ytterligare sju titlar som blir tillgängliga för dig som är medlem i Låna & Läs. När läsåret löper ut i augusti 2023 får du behålla den sista boken du har lånat. Du är även välkommen till butiken där du kan fynda bland övriga böcker ur det avslutade litteraturåret.

Tillägg i boklistan 2022/2023

  • OKTOBER: Isberg av Niklas Turner Olovzon
  • NOVEMBER: Röd Drottning av Juan Gómez-Jurado
  • DECEMBER: Åren av Annie Ernaux
  • JANUARI: På ett ögonblick av Suzanne Redfearn
  • FEBRUARI: Som vi lekte av Ninni Schulman
  • MARS: Ingen du älskar kan dö av Anna Platt
  • APRIL: Fred av Thella Johnson

Bästa presenten
Varför inte dela med dig av dina läsupplevelser och ge bort ett presentkort till Låna & Läs nästa gång du skall uppvakta någon. Inte nog med att mottagaren får behålla sin favoritbok, hen får dessutom möjlighet till 55 andra läsupplevelser.

Delad glädje är dubbel glädje heter det ju.

Gäller medlemmar i Akademibokhandelns Vänner som innehar ett Låna & Läs-abonnemang 2022/2023 t o m 31 augusti 2023. Gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

* Här kan du läsa/ladda ner årets Låna&Läs-katalog i pdf-format.* Här kan du läsa och ladda ner villkoren för 2022/2023-års Låna & Läs!

RECENSIONER

Här nedan delar Monica med sig av sina recensioner av de böcker hon läst i årets Låna & Läs. Trevlig läsning!


Välkommen till Låna & Läs och en resa i litteraturens underbara värld!