Låna & Läs

Låna & Läs 2021/2022

– Spar plats i bokhyllan

Få tillgång till 55 böcker att låna och läsa ända fram till augusti 2022! Ett bra alternativ för dig som gillar att läsa men har ont om plats i bokhyllan. Från Akademibokhandelns butiker lånar du hem en bok om gången, som du läser och njuter av i din egen takt. Den sista boken du lånar får du behålla! Låna & Läs är en tjänst för medlemmar i Akademibokhandelns Vänner och du betalar endast 359 kr för 11 månader.

Hämta en bok på Akademibokhandeln och läs i den takt som passar dig. När du är redo för en ny bok kan du byta i alla våra butiker där Låna & Läs finns. Läsåret löper fram t o m 31 augusti 2022.

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET
Ta med ditt Låna & Läs-kort och hämta en bok på Akademibokhandeln. Läs i den takt som passar dig. När du är redo för en ny bok kan du byta i alla våra butiker där Låna & Läs finns. Läsåret löper fram t o m 31 augusti 2022

VI HJÄLPER DIG ATT VÄLJA! 
Vi som jobbar på Akademibokhandeln brinner för läsning. Vi delar gärna med oss av tips och vägledning för att du ska hitta något du gillar eller upptäcka något helt nytt! 

BEHÅLL DEN SISTA BOKEN
När läsåret löper ut i augusti 2022 får du behålla den sista boken du har lånat. Du är även välkommen till butiken där du kan fynda bland övriga böcker ur det avslutade litteraturåret. 

7 NYHETER TILLKOMMER UNDER ÅRET!
Från november 2021 t o m maj 2022 kommer vi att släppa ytterligare sju titlar som blir tillgängliga för dig som är medlem i Låna & Läs. När läsåret löper ut i augusti 2022 får du behålla den sista boken du har lånat. Du är även välkommen till butiken där du kan fynda bland övriga böcker ur det avslutade litteraturåret.

Tillägg i boklistan 2021/2022
  • NOVEMBER: Alexandra Appelqvist & Benjamin Andrée, Helix
  • DECEMBER: Abdulrazak Gurnah, Paradiset
  • JANUARI: Towles, Amor, Lincoln Highway
  • FEBRUARI: 
  • MARS: 
  • APRIL:
  • MAJ: 

Bästa presenten
Varför inte dela med dig av dina läsupplevelser och ge bort ett presentkort till Låna & Läs nästa gång du skall uppvakta någon. Inte nog med att mottagaren får behålla sin favoritbok, hen får dessutom möjlighet till 55 andra läsupplevelser.

Delad glädje är dubbel glädje heter det ju.

Gäller medlemmar i Akademibokhandelns Vänner som innehar ett Låna & Läs-abonnemang 2021/2022 t o m 31 augusti 2022. Gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

* Här kan du läsa/ladda ner årets Låna&Läs-katalog i pdf-format.* Här kan du läsa och ladda ner villkoren för 2021/2022-års Låna & Läs!

RECENSIONER

Här nedan delar Monica med sig av sina recensioner av de böcker hon läst i årets Låna & Läs. Trevlig läsning!


Välkommen till Låna & Läs och en resa i litteraturens underbara värld!