Låna & Läs

Låna & Läs 2020/2021

– Spar plats i bokhyllan

Nytt läsår! Tiden går fort! Läsåret brukar starta 1 september men på grund av rådande omständigheter med Covid-19 kommer läsårsstarten att skjutas upp till 1 oktober.
Många medlemmar har inte kunnat ta sig till vår butik under våren för att nyttja medlemskapet till fullo. Det betyder att det innevarande läsåret förlängs till 30/9 och du har gott om tid att läsa de böcker du inte har hunnit med.

Få tillgång till 55 titlar i Akademibokhandelns butiker att låna och läsa ända fram t o m september 2021. Ett bra alternativ om din bokhylla redan är full. Du har en bok hemma åt gången, att läsa och njuta av i din egen takt. Den sista boken du lånar får du behålla! Låna & Läs är en tjänst för medlemmar i Akademibokhandelns Vänner och du betalar endast 399 kronor för ditt lånekort. Lånekortet går att köpa i alla Akademibokhandelns fysiska butiker från 1 okt 2020.


ERBJUDANDE! Nu kostar Låna&Läs 159 kr


Hämta en bok på Akademibokhandeln och läs i den takt som passar dig. När du är redo för en ny bok kan du byta i alla våra butiker där Låna & Läs finns. Läsåret löper fram t o m 30 september 2021.

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET
Ta med ditt Låna & Läs-kort och hämta en bok på Akademibokhandeln. Läs i den takt som passar dig. När du är redo för en ny bok kan du byta i alla våra butiker där Låna & Läs finns. Läsåret löper fram t o m 30 september 2021

VI HJÄLPER DIG ATT VÄLJA! 
Vi som jobbar på Akademibokhandeln brinner för läsning. Vi delar gärna med oss av tips och vägledning för att du ska hitta något du gillar eller upptäcka något helt nytt! 

BEHÅLL DEN SISTA BOKEN
När läsåret löper ut i september 2021 får du behålla den sista boken du har lånat. Du är även välkommen till butiken där du kan fynda bland övriga böcker ur det avslutade litteraturåret. 

7 NYHETER TILLKOMMER UNDER ÅRET!
Från november 2020 t o m maj 2021 kommer vi att släppa ytterligare sju titlar som blir tillgängliga för dig som är medlem i Låna & Läs. När läsåret löper ut i september 2021 får du behålla den sista boken du har lånat. Du är även välkommen till butiken där du kan fynda bland övriga böcker ur det avslutade litteraturåret.

Tillägg i boklistan 2020/2021
  • NOVEMBER: Klas Ekman De kapabla
  • DECEMBER: Lydia Sandgren Samlade verk
  • JANUARI:Roy Jacobsen och Anneliese Pitz Mannen som älskade Sibirien
  • FEBRUARI: Max Seeck Den trogne läsaren
  • MARS: Pooley, Clare Ärlighetsprojektet
  • APRIL: Douglas Stuart Shuggie Bain
  • MAJ: Richard Osman Torsdagsmordklubben

Bästa presenten
Varför inte dela med dig av dina läsupplevelser och ge bort ett presentkort till Låna & Läs nästa gång du skall uppvakta någon. Inte nog med att mottagaren får behålla sin favoritbok, hen får dessutom möjlighet till 55 andra läsupplevelser.

Delad glädje är dubbel glädje heter det ju.

Gäller medlemmar i Akademibokhandelns Vänner som innehar ett Låna & Läs-kort 2020/2021 t o m 30 september, 2021. Gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Här kan du läsa/ladda ner årets Låna&Läs-katalog i pdf-format.

Här kan du läsa och ladda ner villkoren för 2020/2021-års Låna & Läs!

Här får du tips av Monica på läsvärda böcker som är med i biblioteket. (pdf-800kb)

Välkommen till Låna & Läs och en resa i litteraturens underbara värld!