Carina Aynsley, 52 år och okysst

Carina Aynsley (till vänster) och Miamaria Nygren med det första exemplaret av Carinas nya bok.

En helt vanlig försommardag i juni 1963 klättrar Lotten upp på sin cykel för att trampa till den lilla handelsboden i hälsingebyn Järvsö. Ingen kunde ana, allra minst den 52-åriga kvinnan själv, att just denna soliga tisdag skulle hennes liv komma att förändras för alltid och det med en rasande fart.   Lotten blir förälskad, förförd, förgiftad och förälskad igen. Och igen. Familjehemligheterna är många och under sitt sökande efter svaren på gåtorna upplever Lotten svindlande äventyr ute i vida världen tillsammans med bland andra Dalai Lama, The Beatles och Lill-Babs.

”52 år och okysst” är en mustig och dråplig hälsingeskröna med erotiska inslag, men även med djupare dimensioner och budskapet att det aldrig är för sent för kärleken.

Författaren

Carina Aynsley, född 1962, är egenföretagare från Järvsö i Hälsingland, men bor numera i Sundsvall. Efter att ha arbetat som volontär med gatubarn gav hon år 2012 ut sin första bok: Ajj La Vjoo 90 dagar i Nepal . Carina arbetar fortfarande för kvinnor och barn, bland annat genom att importera nepalesiskt hantverk. Hennes första roman, Grannen from Hell, kom ut ett par år senare och 2020 gavs Carina Aynsleys textsamling, Lite salt, lite surt och resten sött , ut. Genom sin medverkan i ett trettiotal novellantologier har hon, av nätverket Sverigeförfattarna, förärats titeln Norrlands novelldrottning. Se www.aynsley.se

Carina Aynsley är även medarbetare hos Vängåvans Bokhandel.

1 kommentar på “Carina Aynsley, 52 år och okysst

Kommentarer stängda.