Micael Lindberg, Carol


Tores äldsta dotter Carol Jönsson blir ofrivilligt vittne till ett bikermord på Alnön utanför Sundsvall. En mc-klubb med kopplingar till Ryssland ligger bakom och en affärsman i Sundsvall är inblandad. Snart visar det sig att hennes liv är i fara. Carol ligger på sjukhus med bevakning och Pantheon MC är fast beslutna att tysta henne. Kommer de att lyckas? Tore Jönsson flyttar samtidigt från Sveg tillbaka till Sollefteå och får en besvärlig granne i huset intill som vägrar lämna honom ifred. Tore måste samarbete med Sundsvallspolisen och på deras villkor, vilket inte passar honom. Dessutom blir han tvingad att omvärdera en av sina djupt rotade fördomar.

Carol är tredje boken om Tore Jönsson. De två första är Jasna och Tina – pappas lärling.


Författaren

Micael Lindberg  är född 1962 och uppvuxen i Sveg Härjedalen. Bor numera i Sundsvall.

Så här berättar han om sig själv.

Mitt skrivande startade i unga år med en del poesi. Det blev ett avbrott och efter många års uppehåll så tog jag tag i det igen. Det startade med en verklighetsbaserad roman. En annan verklighet som gavs ut av Jengel förlag 2015.

Efter den boken gav jag mig på en ny utmaningen och skrev en deckare, Jasna. Den släpptes 2016 av Visto förlag. Det gav mersmak och 2018 kom Tina pappas lärling och släpptes av Nicole Publishing. Boken gavs också ut som ljudbok av Saga/Egmont.

2019 kom Ett annat liv en omredigerad version av En annan verklighet, den andra upplagan av boken. Nicole Publishing gav ut boken. Förlaget gav även ut en andra upplaga av Jasna.

Intressen utöver skrivandet är flugfiske, flugbindning, natur och fjällvandring. Även utförsåkning finns på agendan. Trivs på mässor och marknader, är ofta ute och signerar mina böcker.


Beställ/Reservera boken

Boken finns till försäljning i vår webbshop.

Vi kan även reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för leverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha leverans eller hämta i butiken.


1 kommentar på “Micael Lindberg, Carol

Kommentarer stängda.