Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Signering Christina Blomquist

5 juli  |  12:00 14:00

Banner Christina Blomquist

Välkommen till signering med Christina Blomquist den 5 juli mellan kl. 12-14.

Christina signerar sin bok ”Begravning, vänskap och en Lamborghini”.

Vad händer när din make dör och du inser att du har levt i ett äktenskap minst lika dött som personen du begraver? Roadtrip med bästa vännen för att hitta dig själv och ta dig loss ur ditt inrutade liv såklart. Christina Blomquist bjuder på en hjärtevärmande feelgood med både dramatik och humor.

Kan man verkligen förlåta allt?

Upptäck en gripande och hjärtevärmande berättelse om Gunilla från Örnsköldsvik som har levt inom kommunens gränser i över trettio år. När hennes make Mario går bort och begravningen är överstökad, väcks sakta en längtan efter äventyr inom henne.

När bästa väninnan Marianne föreslår en roadtrip söderut i Marios eftertraktade Lamborghini dröjer det innan Gunilla tackar ja. Frågorna tornar upp sig: Vad ska grannar och släktingar säga? Kan de verkligen ta Marios bil? Och framför allt, det finns en plats Gunilla undvikit i årtionden hemstaden Karlskoga. En plats där något fruktansvärt hände i ungdomen som fick henne att fly staden.

Denna feelgood bjuder på lika delar humor och tragedi. Det är en gripande resa om vänskapens helande kraft och möjligheten till försoning. Häng med Gunilla och Marianne på deras oförglömliga äventyr och upptäck svaret på frågan som inte bara berör dem, utan som kanske också berör oss alla: Kan man verkligen förlåta allt?

Varmt välkomna fredagen den 5 juli


Gratis

Vängåvans Bok & Papper AB

060-150475

Visa Arrangör-webbplats

Vängåvans Bok & Papper AB

Storgatan 22
Sundsvall, 85231 Sverige
+ Google Map
060-150475
Visa Plats-webbplats
Notera! – Biljetter reserveras inte utan säljs endast i förköp i butiken eller i vår webbshop och återköps inte.