Karin Smirnoff, Sen for jag hem

Karin Smirnoff läser ur sin första bok i Janakipposerien vid hennes besök hos oss i oktober 2019

Nu kommer Karin Smirnoff med tredje och sista delen i Janakipposerien, Sen for jag hem, som släpps samma dag som hon är gäst på en Litterär AW hos oss.

Janakippo lämnar Smalånger för att delta i en utställning i Stockholm. Där kommer hennes förflutna Jag for ner till bror och Vi for upp med mor, etablerade sig Karin Smirnoff som en berättare av rang hyllad för sin särpräglade stil och djupt uppskattad för sin känsla för det mänskliga. Sen for jag hem är den dramatiska tredje romanen om janakippo som fullbordar trilogin.
åter en gång i kapp henne, samtidigt som nya möjligheter öppnar sig. Kanske innebär det en chans till ett värdigt liv. Med kärleken och konsten som kraft. Om det inte vore för johns bror diana och de andra som kallar från norr. Med sina två första böcker om janakippo,

Bokens Afton
Karin Smirnoff är gäst på en Litterär AW, fredag 24 april. Biljetter släpps 31 mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *