Catharina Ingelman-Sundberg, Goda rån är dyra

Pensionärsligan med Märtha i spetsen har gjort succé över hela världen.

Nu är gänget tillbaka för att på nytt ställa saker och ting tillrätta – och begå ett och annat välgörenhetsbrott. Efter en dråplig stöldkupp i Stockholm fattar polisen misstankar, och pensionärerna flyr ut på landet. Under resan gör de nedslående upptäckter. Matöppet har stängt – för gott. Bensinmacken är nedlagd. Och internetuppkopplingen funkar inte … Nu är goda råd dyra. Snabbt organiseras Operation Rädda Landsbygden – med civil olydnad på dagordningen. Dessutom arrangeras spökvandringar, kobingo och andra svindlande aktiviteter som ska locka folk och jobb till landsbygden. En högaktuell livsbejakande underhållningsroman att ta på största allvar!

Kontakta oss så lägger vi undan ett exemplar åt dig för avhämtning i butiken.

Bokfakta:
Författare: Catharina Ingelman-Sundberg
Isbn: 9789137154718
Förlag: Bokförlaget Forum
Utgiven: 2020
Sidor: 320 sidor
Språk: Svenska
Format: Inbunden
Kategori: Skönlitteratur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *