Jan Jutbo, I skuggan av världsstjärnor

Sundsvalls-entreprenören Jan Jutbo har fått amerikanarna att äta kokosbollar och lanserat svensk bearnaisesås i USA. I 15 år har han arbetat med NHL-proffs och deras varumärken. Nu har han skrivit en bok med titeln ”I skuggan av världsstjärnor” som är en ärlig och öppenhjärtig berättelse om både med- och motgångar när det gäller internationella affärer.

– Det känns härligt att få dela med mig av mina upplevelser och jag hoppas att den skall ge energi och inspiration till andra att följa sina drömmar och kämpa vidare i tider som dessa, säger Jan Jutbo.

Boken ger en inblick i hur Jan har förverkligat drömmar, både egna men också andras. Allt började med att Jan Jutbo fick i uppdrag att ta fram en keps till sina barns hockeyklubb, Njurunda SK. Uppdraget ledde till ett samarbete med Henrik Zetterberg.

– Min förhoppning är att boken skall bli uppskattad läsning för entreprenörer och företagare som behöver lite energi och vägledning i hur man navigerar sin verksamhet i rätt riktning, framförallt om man vill verka på andra sidan atlanten, säger Jan Jutbo.

Bokfakta:
Författare: Jan Jutbo
Utgiven: 2020
Sidor: 150 sidor
Språk: Svenska
Format: Inbunden