Sanna Juhlin, Emma amatördetektiv


Adele har rest från Australien till Sverige över sommaren för att bo hos faster Emma som hon aldrig har träffat. När taxin stannar utanför Södersvikens gulligaste hus vet Adele att hon har kommit rätt. Faster Emma verkar först lite förvirrad över vem Adele är, men snart finner de varandra.

Redan första morgonen hamnar de mitt i ett mysterium när pojken Valle som brukar hjälpa Emma i trädgården ber om hjälp. Varför beter sig Valles pappa så konstigt? Och vad är det för märkligt ljud som kommer från det övergivna huset på andra sidan gatan om natten?

Emma och Adele har snart viktiga ledtrådar att följa: En ketchupflaska och en mystisk person i gul regnrock. Ska de lösa fallen?

Emma amatördetektiv är en feelgood-deckare med mysiga och spännande mysterier och den första boken i den nya serien Södervikens mysterier.

Sanna Juhlin har varit författare i många år och är kanske mest känd för sin deckarserie om Hemliga trean. Hon gör ofta författarbesök på skolor och bibliotek, och kan bokas via Författarcentrum Norr. Hon har en omfattande produktion som börjar närma sig ett 30-tal böcker, allt från bilderböcker till kapitelböcker. Hon bor i Söråker, som ligger några mil från Sundsvall.

Beställ boken!

Boken finns till försäljning i vår webbshop.

Vi kan även reservera denna titel åt dig för avhämtning i butiken eller för leverans.
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig. Då kan du också välja om du vill ha leverans eller hämta i butiken.


1 kommentar på “Sanna Juhlin, Emma amatördetektiv

Kommentarer stängda.