Titti Sjöblom, Född i rampljuset


Inifrån lekhagen såg jag strålkastarljuset för första gången.  

Så börjar memoarerna av sångerskan och artisten Titti Sjöblom.  

Boken handlar om hennes liv, från de allra första tonerna i offentligheten på 1950-talet och genom sju årtionden. Hon berättar också hur det känns att vara dotter till en av världens främsta sångerskor: Alice Babs. Trots att Titti sett medaljens baksida berömmelsen tog hon chansen att på sina egna villkor bli sångerska och artist på heltid.  

Titti berättar om arbetsglädje, kärlek och längtan. Om livet bakom rubrikerna. Om avundsjuka och mobbning, såväl i unga år som i vuxen ålder och om hur kreativitet föds ur motgångar.  

Hon bjuder på många oväntade händelser och berättelser om möten och samarbeten med musiker och artister som Charlie Norman, Gösta Ekman, Agnetha Fältskog, Orup, Helen Sjöholm, Art Garfunkel, Andrew Lloyd Webber, Sammy Davis Jr. och många fler. Allt tack vare musiken.  

Född i rampljuset är i dubbel mening en underhållande berättelse om ett långt, spännande och omväxlande liv i en föränderlig musikbransch från stenkaka till Spotify. 

2 kommentarer på “Titti Sjöblom, Född i rampljuset

Kommentarer stängda.