Susanne Fellbrink, Än brinner lågan


Artisten och mångsysslaren Cilla Fallander startar en festvåning i Sundsvall, vilket inte går helt smärtfritt. Förutom problem med illasinnade kockar och okända inkräktare hör hon konstiga ljud inifrån fläktrummet. Men bara på nätterna och bara när hon är ensam kvar. En natt när hon är på väg därifrån gör hon en fruktansvärd upptäckt i en sopcontainer och kastar sig handlöst ut i den kalla vinternatten.

I en annan del av stan hotas den unga Alva av sin manipulerande pojkvän, samtidigt som tvåbarnsmamman Julia har fastnat i ett spelberoende och änkan Milly kämpar för att rädda sin vuxne son ur hans drogmissbruk. De tre kvinnorna möts i Cillas festvåning och en oväntad vänskap uppstår. Deras öden vävs samman och de hamnar i en droghärva där längtan efter pengar ställer allt på sin spets.

Någon kommer att dö.

Än brinner lågan är fjärde delen i serien om artisten Cilla Fallander.

Sagt om Susanne Fellbrinks böcker

”Oväntat spännande debutdeckare. Susanne Fellbrink har en ruggig förmåga att beskriva det krypande obehag som de flesta kvinnor känner igen.” 
Lotta Olsson, Dagens Nyheter om Än sjunger hon inga sånger  

”Det är välskrivet, fasansfullt och triggande. Spänningen byggs stegvis upp och växer fram till en svettig nagelbitare. Gillar du böcker av t ex Liza Jewell så tror jag du gillar även denna serie.”
Agneta Norrgård, P4, om Än klämtar klockan  

”Hon får ihop delarna bra och spänningen hålls upp hela boken igenom.”
Aftonbladet Söndag om Än sjunger hon inga sånger

SUSANNE FELLBRINK har under närmare trettio år jobbat som frilansande artist, låtskrivare, konsertarrangör och körledare. I dag hämtar hon inspiration från alla sina erfarenheter till de fiktiva berättelserna där artisten och mångsysslaren Cilla Fallander har huvudrollen. Det är en annorlunda deckarserie som blandar spännande kriminalgåtor med underhållningsbranschens våndor och den utspelar sig i Susannes hemstad Sundsvall.