Världsbokveckan 2022

Vi på Vängåvans Bokhandel deltar i Världsbokveckan 23-29 april då vi satsar extra på barns läsning. Vi har tre Världsboklådor innehållande böcker som vi vill dela ut till skolklasser i vårt närområde.

Världsboklådan innehåller ett tiotal fina böcker (ålder ca 9-12 år) till er klass! Till Världsboklådan finns utöver böckerna också ett kompendium med info om böckerna och olika bra övningar att ladda ned på www.varldsbokveckan.se.

Hur kan vi få en låda till vår klass?

Så här kommer det att gå till: Från den 23 april kan du se en film på Världsbokveckans hemsida, som innehåller en utmaning till er klass! När ni har sett filmen kan ni svara på utmaningen och de första tre som lämnar in sina svar till oss får en Världsboklåda!

Så här få ni tag i lådan

Ni hämtar ut lådan hos oss och samtidigt passar vi på att bjuda in er till ett studiebesök för att prata om läsning och böcker med er. Vi hoppas att ni vill fira Världsbokveckan tillsammans med oss! Var redo att se filmen från den 23 april och att svara på utmaningen som kan ge er en fin Världsboklåda till er klass!

Varma hälsningar från oss på Vängåvans Bokhandel i Sundsvall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *